preskoči na sadržaj
likovna

Sekciju vodi Sanja Stipanović, broj zadrugara je dvanaest.

Cilj naše sekcije bilo je upoznavanje učenika s različitim likovnim stilovima te izradi brojnih predmeta koji će pokazati našu kreativnost, maštovitost i samostalnost u radu.

Najprije smo nabavili potrebni materijal za izradu ukrasa za Božić. Intenzivno smo radili na izradi adventskih vijenaca, ukrasa i nakita. Jedan dio ovih ukrasa smo ostavili u školi za ukrašavanje, a ostatak ćemo prodati na božićnom sajmu. Počeli smo izrađivati ukrasne čaše i vaze. Čaše različitih oblika i veličina smo oslikavali i pripremali ih za smotru. Kako se približavao Uskrs, trebali smo pribaviti materijal za uskršnje dekoracije. Od prirodnih materijala izrađivali smo uskršnje ukrase; košarice, grane ukrašene cvjetovima, pilićima i sl. Tijekom izrade tih ukrasa su nam pomogli i drugi učenici. U tehnici dekupaž oslikali smo jaja od stiropora, ali i ispuhana jaja koja smo donijeli u školu. Neposredno prije Uskrsa okitili smo predvorje naše škole da obilježimo koji nam se to blagdan približava.  Dio dekoracija smo izložili i napravili izložbu. Naslikali smo nekoliko radova koje smo zajedno sa učiteljicom uokvirili i pripremili za izložbu, odnosno za smotru.

TražilicaCI SDŽ

Kviz "SafetyNet"


Različak - školski list

Priloženi dokumenti:
razlicak 3.pdf


Natječaji

Ponude

Obavijest o odabiru najpovoljnije ponude za provedbu izvanučioničke nastave


Izleti/Ekskurzije

NATJEČAJI ZA TURISTIČKE AGENCIJE


Natjecanja

Vremenik

Dokumenti

Svjedodžbe duplikati

DUPLIKAT ILI PRIJEPIS SVJEDODŽBE

Ukoliko je razredna svjedodžba izgubljena, obrascem ZAHTJEVA u privitku može se zatražiti izdavanje duplikata/prijepisa svjedodžbe. Zahtjev se podnosi u tajništvu Škole svakim radnim danom u uredovno radno vrijeme za stranke od 08:00 do 13:00 h.

Pristojbu plaća podnositelj zahtjeva za izdavanje duplikata svjedodžbe u trenutku predaje zahtjeva.

 


Javna nabava

Brošure

 

 


Oglasna ploča

Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
preskoči na navigaciju